Ontbijt en diner met panoramisch uitzicht

Het ontbijt : Een goed begin voor een mooie dag
De Table d'Hôtes van La Coustille
De heldere eetkamer met een wijds panorama op de bergen van de zuid franse Alpen en het massief
De heldere eetkamer met een wijds panorama op de bergen van de zuid franse Alpen en het massief
Onze eetkamer biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de prachtige bergketen van de omliggende bergen! Aan onze tafel heeft u het uitzicht op de vallei van 180 ° rondom, maar niet alleen dat, u stimuleert er ook de smaakpapillen.
Exclusief voor onze gasten, na reservering, zult u aan onze tafel de beste momenten van de afgelopen dag met de andere gasten delen in een gezellige sfeer. Dit is een kans om een maaltijd te delen en de heerlijke locale producten te proeven.
Geheel met hout bedekt, onze mooie eetkamer ontvangt de gasten voor het ontbijt en het diner.
Geheel met hout bedekt, onze mooie eetkamer ontvangt de gasten voor het ontbijt en het diner.
Smakelijke- en seizoensgebonden gerechten met lokale producten
De gerechten zijn door Annie met passie bereid;  klassiekers met een wijdse horizon, lokale specialiteiten vergezeld door lokale wijnen, maar het zijn allemaal gerechten met een feestelijk tintje omdat de keuken altijd een gelegenheid is om te vieren en te delen rond een gezellige tafel .
U Profiteert van gastronomische workshops door Annie gevolgd in de regio, U ontdekt wilde gewassen van de vallei en natuurlijk het beroemde recept van de "soep met wilde kruiden"  van Emilie Carles, een iconisch personage van de hoge Alpen. Of "Oreils d'Anes" (de ezelsoren) een specialiteit uit de Champsaur gemaakt van wilde spinazie (tetragonale) het blad met de vorm van de oren van onze viervoetige vriend.
Iedere dag een feestelijk voorgerecht.

Iedere dag een feestelijk voorgerecht.

De feestelijk versierde tafel voor het kerst diner

De feestelijk versierde tafel voor het kerst diner

Annie's keuken in ons Chambres d'Hôtes La Coustille volgt de seizoenen: kleurrijke groenten en fruit vol met zonneschijn en de geur van de bergen van de Hautes Alpes worden geserveerd. De gerechten die Annie voor je biedt zijn doordrenkt met de herrinnering aan haar jeugd en de aroma's van haar vader's keuken, maar ook zijn reizen en invloeden naar andere exotische landen. "Tante Mary"; haar eerste kookboek, is nog altijd een referentie voor haar ...

Annie heeft de levendige en spannende  Franse authentieke keuken soms versierd met exotische invloeden, bezaaid met ontdekkingen; ze geniet ervan het met u te delen. Dit is een kans om de beroemde "vergeten" groenten en recepten te herontdekken. Annie herstelt de rustieke groenten in hun oude glorie!
Hier een voorbeeld van een plaatselijk gerecht, gepresenteerd op de franse nationale televisie, dat Annie graag voor u klaarmaakt.Bon Apetit!
Aan de
Aan de
Producten uit eigen tuin

Aan de ontbijttafel van La Coustille serveren we zelf bereide jam afkomstig uit onze eigen tuin. Thé, vruchtensap, groenten en fruit, om de authenticiteit van de smaak en kwaliteit van onze productie te houden gebruiken we geen enkel chemisch bestrijdingsmiddel. Deze filosofie is volledig in lijn met onze leefomgeving, ons huis en onszelf.

Ontbijt en diner, worden, afhankelijk van het seizoen, geserveerd in de eetkamer of onder het prieel op het terras.

De maaltijden aan de gastentafel van "La Coustille" zijn samengesteld uit een voorgerecht, een hoofd gerecht, salade, dessert of kaas en 1/4 liter wijn, thé of koffie. Prijzen: 32€ per volwassene. We serveren geen avondmaaltijden op Woensdag en Zondag . we raden u dan graag één van de uitstekende traditionele restaurants aan in onze vallei.
We serveren een avondmaal indien minimaal 4 gasten hebben gereserveerd op zijn laatst één dag van te voren.

Bon appétit!
Een moment van ontspanning in onze bar-bibliotheek
Terug van een lange wandeling in de bergen of wilt u gewoon ontspannen met een aperitief voor het diner? De bar verwacht u. Terwijl u geniet van uw favoriete drankje kunt u een mooi boek doorbladeren of een roman lezen...
Onze bar waar u van een heerlijk drankje kunt genieten

Onze bar waar u van een heerlijk drankje kunt genieten

neemt u comfortabel plaats in één van de fauteuils voor een moment van ontspanning.

neemt u comfortabel plaats in één van de fauteuils voor een moment van ontspanning.